Van Gogh Alive

For et par uker siden tok jeg meg en tur til Roma for å se utstillingen Van Gogh Alive- The experience. Den har vært vist rundt omkring i mange storbyer, og er verdens mest besøkte multimediautstilling. Kort fortalt vises Van Goghs malerier på store skjermer fra gulv til tak. Du er omgitt av farger og musikk, og følger de forskjellige epokene av hans malerskap. Han hadde et strevsomt liv med psykisk sykdom og døde bare 37 år gammel. Han er jo en av verdens mest kjente malere, men solgte kun ett av sine bilder mens han enda var i live.
 Mange vakre bilder som gjør ekstra inntrykk når de vises på denne måten, Kan absolutt anbefales!






Utstillingen vises i Palazzo degli esami som ligger i Trastevere. Jeg tok trikk nr. 5 fra Termini. Byttet til nr. 3 på holdeplassen Porta Maggiore, og hoppet av nesten rett utenfor museet. Lett som en plett!

Etter å ha sett utstillingen ruslet jeg gjennom Trastevere. Langs Tevere eller Tiber som den vel heter på norsk. Over øyen Tiberina,gjennom jødekvarteret til Largo Argentino,så rett bort til Phanteon og derfra til Via del corso. Det fine med Roma er jo at det er helt overkommelig å gå fra severdighet til severdighet, pluss at det er mye vakkert å se på veien.




Bryllupsfotografering på gang.

Roma du viste deg fra din beste side denne gangen. Eller foressten det gjør du jo alltid..

Kommentarer

Populære innlegg