Himmel og hav

I ettermiddag var omtrent hele Terracinas befolknings blikk rettet ut mot havet, og opp mot himmelen. Ja og så må vi legge til de mange tusen tilreisende som besøkte byen i dag. "La pattuglia nazionale acrobatica frecce tricolore" ( direkte oversatt blir det noe slik som den nasjonale akrobatpatrulien trefargede piler), holdt flyshow. Jeg sier bare WOW. Disse folka har ba..er!! Jeg var full av ærefrykt og litt ren og skjær frykt. For når eurofighter jagerflyet drønnet forbi, raskere enn lyden, måtte jeg nesten gjemme meg litt bak en palme... Loop og piruetter, svalestup og jeg vet ikke hva, til øredøvende motorbrøl.

Se på meg, jeg flyr opp ned!

 Så var det klart for akrobatpatruljen, visstnok verdenskjent for sin fantastiske formasjonsflyvning. 10 fly som utførte stunt og formasjoner sammen og i mindre grupper.


Ikke vet jeg om det var allergien som påvirket meg (er litt skjelven om dagen grunnet pollenallergi..) eller om det var det at jeg har en "smule" flyskrekk og blir ekstra imponert over folk som har valgt et slikt yrke, men når de fløy i pilformasjon langs strandpromenaden med det italienske flagget ( il tricolore),etter seg, akkompagnert av Pavarotti, ble jeg rett og slett rørt..For et show!Så får det heller være at det ble fullstendig kaos da alle tilskuerne satte seg i bilene sine for å reise hjem. Vi brukte ca. en time på noen få hundre meter. Til slutt parkerte vi bilen og gikk resten av veien hjem. Men det gjorde ikke så mye, for jeg var fortsatt helt i himmelen...

Og helt til slutt. Sukk hjerte, men brist ikke... Tre av mine nye helter.
Bildet er lånt av Terracina foto.

Kommentarer

  1. Wow dette var flotte greier !
    Og staute karer på slutten her.....;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg