Again..

 Så befinner jeg meg her igjen. I kø...Og det grytidlig og på tom mage. I kø for å trekke kølapp for å stå i kø for å få bestille tid til å sitte i kø. Å hva jeg kunne gitt for en cappuccino og en cornetto akkurat nå. Dessuten er det mygg her...
Foran meg starter moroa med hvem som er først og hvem som er sist. Det er kanskje greit for en terracineser som har bodd her i en mannsalder å vite at sistemann er eksmannen til venninnens kusine av tredje grad, og at han som er først nå er gift med sin brors kone som tidligere satt i kassen på Coop..
Jeg begynner jo å skjønne hvorfor det er så viktig å vite hvem som gjør hva, hvor og med hvem i denne byen. Jeg burde kanskje følge bedre med når jeg blir foralt ting jeg egentlig ikke er så interessert i å høre om folk.
Men jeg er ikke så flink med ansikter heller jeg. Hunder derimot er jeg flink til å huske. Hva de heter også. Tenk om alle i køklyngen hadde hatt med seg en hund. Da hadde jeg hatt full oversikt. Nei den eldre damen med puddelen som heter Fioccho er før mannen med den overvektige blandingshunden Asia. Hadde dessuten blitt mye hyggeligere å sitte i kø. Hundeeiere elsker jo å utveksle historier om sin hunds rariteter.


 Akk ja. Jeg trenger helt klar en CAPPUCINO!!

Kommentarer

 1. Tro om ikke du er på postkontoret ?

  Ja, i en liten by - er det litt viktig å vite hvem er hvem....begynner å få litt taket på det her,
  men sikkert langt igen...haha....

  SvarSlett
 2. Nei, det kunne det ha vært:) Men jeg var på sykehuset for å bestille time til blodprøve. Det førte til enda mer køståing. Ha ha. Ja det er bare å smøre seg med tålmodighet;)

  SvarSlett
 3. En husker hvem som har hvilken hund, men bare navnet på bikkja ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg