Grazie, ma no grazie..

 Satt ute og nøt kveldens fred og ro, da jeg ser en fyr med lommelykt luske rundt mellom oliventrærne. Kanskje han har mistet noe,,eller kanskje det er en innbruddstyv? Det var naboen som var på sneglejakt. Det er nemlig tid for snegler. Prosessen før de kan spises er omtrent slik: 
Lusk rundt i nattens mulm og mørke med lommelykt og sank snegler. Legg dem i et bur av netting, og gi dem havrekli med litt eddik å spise. Der skal de ligge for å rense seg( hmm.. altså gjøre fra seg..) noen dager. Når de har renset seg ferdig, legges de noen timer i vann med eddik før de kokes sammen med de andre ingrediensene i oppskriften. 
I skrivende stund står de å putrer på ovnen, og der skal de visst stå en stund til de er blitt møre, og klare til å hales ut av skallet med en tannpirker. 
 Om noen ønsker oppskriften så skal de få den:)
Buon appetito!
( det ble kjøttboller på meg i dag..)



Kommentarer

Populære innlegg