Lenge leve

skippertaksmetoden. Jeg hverken jogger, sykler, svømmer, går på helsestudio eller praktiserer joga. Jeg ser en del treningsvideoer på youtube, men det kvalifiserer neppe som fysisk aktivitet. Jeg skyver bikinisesongen foran meg. Litt tidlig enda.. Men så kommer dagen den skal på, og jeg tenker ja jeg kunne jo kanskje ha trent LITT mer, og latt være å spise cornetti til frokost HVER dag. Så i dag, siden jeg alikevel måtte tidlig opp for å hente en nøkkel, snørte jeg på meg joggeskoene og gikk opp til Tempio di giove. Rask gange i oppoverbakke i 20-25 minutter. Er vel ikke så gæærnt det? Musikk i ørene, så jeg ikke hører at det rasler i buskaset, og tenker at det kommer et villsvin farende, for ja det er villsvin i området. Og man tenker som man alltid gjør.. dette skal jeg gjøre til en vane. Nydelig blomsterduft, valmuer i veikanten, sol i ansiktet. Og belønningen får du når du er på toppen. Nei det er ikke cappucino og cornetto på kafeen. Men utsikten. Hele Terracina for dine føtter. Hav og fjell, by og åkerlandskap. Så er det bare å suse ned igjen. Med vinden i håret og lette ben går det som en lek.
Note to self: Ta med meg vann neste år..eh gang.
Nesten på toppen!
streching med "verden" for mine føtterNår det gjelder cornettiene, så har jeg trappet ned til annenhver dag. For mye av det gode er som kjent for mye av det gode, men for lite er ikke bra det heller! God helg

Kommentarer

 1. Livsfarlige de cornettoene med en deilig, skummende cappuccion !
  Mamma mia, jeg er nå nedi kun 2 per uke, ellers må det kjøpes ny bikini hvert år hahaha

  Så flink du er med en joggetur, og hvilken flott blomsterprakt på din vei, og utsikt !
  Elsker, denne tiden i Italia, den varer og varer sååå lenge, før liksom sommeren kommer snikende.
  Noe jeg syns er litt leit med Norges årtider, våren er så kjapp, før den brått er blitt sommer liksom....jaja..

  Får håpe de får "Ånden over deg" til en og annen joggetur til, FØR det blir for varmt.

  Her i Bolsena by idag, er det full fart med klargjøring til Corpus Domini, bare synd det startet å blåse opp nå....;(

  God søndag !

  SvarSlett
 2. Mente da cappuccino ! liten skriveleif der i farta.....

  SvarSlett
 3. Det er helt nydelig nå Helen! Så grønt og frodig, og blomster overalt. I går så jeg den fineste og frodigste Hortensiaen jeg noen gang har sett. Skal se om jeg får tatt et bilde av den en av dagene:) Farlig godt med cornetto og cappucino. Flinke deg som er nede i to per uke!! Fortsatt fin vår og god søndagskveld!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg