Tyven tyven..

Listen over tyvegods begynner å bli ganske lang. Det er nok å snu ryggen til et sekund. Var det ikke to kyllingfileter i stekepanna? Kokte poteter, aspargesbønner, broccoletti(en grønnsak som minner om en blanding av broccoli og spinat), kyllingfileter rett fra stekepanna, en hel pakke kjøttdeig i fra handleposen osv osv.
Kikko var min svoger Francos katt. Franco var en svært dyrekjær mann som desverre gikk bort så alt for tidlig. Kikko flyttet til svigermor der han levde et liv i sus og dus og trodde han var husets herre. Vel, det gikk ikke så lang tid før svigermor syntes han tok seg litt vel for godt til rette, og det ble bestemt at han skulle flytte på landet. Dvs til oss.
Han hadde ikke før satt labbene på bakken, før en hannkatt vi hadde på den tiden hadde jagd han over alle hauger. Og borte var han. Jeg lette og lokket, lokket og lette.
Svigermor gråt, og ringte utallige ganger om dagen for å høre om han var kommet tilbake. "Kanskje du ikke har lett nok?" " Han tør sikkert ikke å komme tilbake" "Det er den slemme katten sin skyld". Dere må stenge den inne! Etter et døgn med jamring og skriking fra vår stakkars utekatt som brått var blitt innekatt sa jeg  BASTA! (nå er det nok!)
Vel det gikk noe over
en uke, så satt han der på trappen vår, ganske så pjuskete og tynn. Det forklarer kanskje hvorfor han stjeler alt som er spiselig..
Er forøvrig også mistenkt for å dra klær ned fra tørkestativet for så å legge seg oppi haugen med den rene vasken..

Tatt på fersken!
Og veldig glad i kos.

Kommentarer

  1. Det er en ordentlig "furbo" du har tydeligvis....Selv om han ble tatt på fersken med hele hodet nedi kasserollen..... Merkelig nok tilgir man dem det meste ;-)

    SvarSlett
  2. Furbo, ja det er sikkert og visst. Du kan si at jeg ofret en potet for "kunsten" ;)

    SvarSlett
  3. Han vet å klare seg Kikko. Godt han kom hjem igjen. Vår katt Luca forsvant på hytta og var borte i tre dager. Heldigvis fant han igjen et godt stykke unna hytta.

    SvarSlett
  4. Å, det var godt at han kom til rette igjen. Luca var et fint kattenavn synes jeg:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg